| Home > Locaties > Amersfoort – Hart van Vathorst

Amersfoort – Hart van Vathorst

Bel locatie: 088 0070 780
·
Hoofdkantoor: 088 007 07 00 (werkdagen 08.30 - 17.00)

Deel locatie

Snel navigeren naar

Over deze locatie

Twee zorginstellingen (Sprank en Accolade), een kindercentrum, een kerk en een restaurant werken samen onder één dak. Dat is Hart van Vathorst. Hier staat samen leven, groeien, geloven en ontmoeten centraal. De koffie staat altijd klaar!

Bewoners:
Aantal: 38 bewoners
Leeftijd: ongeveer 20 – 70 jaar

Adres:
Angelinapolder 7, 3825 LX Amersfoort (plan route)

Welkom in Hart van Vathorst

Speciaal voor jou maakten we (in Coronatijd) dit inkijkje op onze woning. Wil je meer weten over wonen of werken op Hart van Vathorst? Kijk dan bij de vacatures of neem contact met ons op.

Contact

De woning

Hart van Vathorst (2016) is een modern en sfeervol gebouw. De bewoners hebben hun eigen mooie, nieuwe een- of tweekamerappartement met badkamer. Ook werken veel cliënten in de horeca of de dagbesteding in Hart van Vathorst.

De zorg

Geloven, ontmoeten, groeien en leven. Dat zijn de vier uitgangspunten van Hart van Vathorst. De bewoners van Sprank hebben hun eigen appartement en delen per groep een woonkamer.

Onze zorgvisie

Er is soms plaats!

Er komt weleens een plaats vrij. Wij komen graag in contact met mensen die belangstelling hebben. Hart van Vathorst bestaat uit vijf groepen met een eigen kleur, verdeeld over twee verdiepingen. Kijk hieronder welke groepen er zijn.

Kleurrijke bewoners

De groepen rood, blauw, groen en oranje hebben een eigen grote huiskamer waarin de bewoners elkaar ontmoeten, gezamenlijk kunnen eten, koffiedrinken en waar groepsactiviteiten plaatsvinden.

Groep rood

Gemengde groep van acht bewoners met een matig verstandelijke beperking. Leeftijd 20-40 jaar.

Groep blauw

Acht vrouwen, de meesten jonger dan 35 jaar, twee bewoners zijn boven de vijftig.

Groep groen en oranje

Beide groepen zijn prikkelarm en gericht op structuur. Groep groen heeft zes en groep oranje vijf bewoners, tussen de 25-45 jaar.

Groep geel

Bewoners wonen zelfstandig in een tweekamerappartement. In het steunpunt kunnen bewoners – vrijblijvend – gezamenlijk eten en/of koffiedrinken.

Vacatures op deze locatie

Word jij onderdeel van ons fijne team? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan op deze locatie.

Het verhaal van Douwe

Lees het verhaal van Douwe Noordhof, bewoner van Hart van Vathorst. Dit Koningskind interviewde hem voor het Magazine Kleur.

Omgeving

Handig: Hart van Vathorst staat midden in het winkelcentrum. De afgelopen tien jaar is het winkelcentrum niet alleen een plek geworden waar je boodschappen doet, maar het is ook een plek van ontmoeting en feest rondom seizoenen en feestdagen.

Dagbesteding

De dagbesteding van Hart van Vathorst is net zo veelkleurig als de deelnemers. De activiteiten zijn aangepast aan hun mogelijkheden. De sfeer is vertrouwd. Deelnemers hebben zinvol werk in de bakkerij, stoffen- en kaarsenatelier, moestuin, houtatelier, wasserij en natuurlijk in het restaurant! Ook heeft Sprank een huiskamerproject: Mozaïek.

Huiskamerproject Mozaiek

Meer informatie

Wil je meer weten over Stichting Sprank? Heb je vragen of suggesties?

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of bel ons direct:
088 – 007 0 700

Of stuur een e-mail:
info@stichtingsprank.nl

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan