Werken bij Sprank

Werken vanuit je hart? Bij Sprank werken mensen met passie. Voor hun vak, voor mensen. Wat ons bindt, is ons geloof in God en de liefde van Jezus voor ieder mens. Samen geven we daar invulling aan.

Beste werkgever 2021

Wij zijn uitgeroepen tot beste werkgever in de gehandicaptenzorg! Van alle gehandicaptenzorgorganisaties waar Effectory onderzoek deed, scoorde Sprank het hoogst. Medewerkers geven Sprank een 8 en zijn vooral trots op de christelijke identiteit en de cliëntgerichtheid.

Waarom Sprank

Bij Sprank werk je als professional samen met ouders en anderen die bij cliënten horen. Wij zijn er om te delen, samen te beleven, te groeien en mee te lopen in geloof. Om samen mensen met een verstandelijke beperking volwaardig te laten meedoen.

Onze begeleiders

Na 18 jaar in de supermarkt gewerkt te hebben, werk ik nu op Vlasakkerstaete. Als ik thuiskom heb ik een big smile op mijn gezicht. Je bent nooit te oud om je hart te volgen.

Mensen met een verstandelijke beperking zijn eerlijk en oprecht en bij hen mag je zijn zoals je bent. Elke werkdag maak ik weer bijzondere momenten mee.

Het is speciaal om zo dicht bij de bewoners te mogen staan. Samen genieten van de mooie momenten in het leven, maar ook het samen delen van moeilijke momenten.

- Gea Zweers
- Mandy Tax
- Dorien Steensma

Medewerkers geven ons een 8,0

Dat ligt ruim boven het gemiddelde van een 7 bij andere zorginstellingen. En daar zijn we ontzettend trots op!

Blijf ontwikkelen in het vak!

Onze collega Marjet is één van onze vele collega’s die doorgroeide bij Sprank. Ze was begeleider, maar het werk op de groep gaf haar niet meer de voldoening en uitdaging van het begin. Ze deed een talententest en daarna ging het snel.

Stage

Volg je een opleiding in de zorg en zoek je een leuke, veelzijdige stageplek in de gehandicaptenzorg? Solliciteer dan naar een stage bij Sprank en ontdek waar jij van gaat sprankelen!

Op www.stagemarkt.nl staan al onze locaties en zie je waar stageplaatsen beschikbaar zijn.

Lees meer

Contact

Heb je vragen over werken bij Sprank? Of wil je een open sollicitatie sturen? Afdeling HRM staat je graag te woord.

Vul het formulier hiernaast in of e-mail naar personeelszaken@stichtingsprank.nl 

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan