Stage bij Sprank

Volg je een opleiding in de zorg en zoek je een leuke, veelzijdige stageplek in de gehandicaptenzorg? Solliciteer dan naar een stage bij Sprank en ontdek waar jij van gaat sprankelen.

Elke dag is anders

Stage lopen bij Sprank betekent: veelzijdigheid. Al onze cliënten zijn uniek in hun mate van zelfstandigheid, mogelijkheden, persoonlijkheid en voorkeuren. Hierdoor is geen dag hetzelfde! Lijkt het je leuk om onze cliënten te helpen en ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten, en wil je dit graag doen vanuit je christelijke levensovertuiging? Dan is dit jouw plek.

Beschikbare stage plekken

Bij Sprank heb ik een uitdagende stage waarbij ik veel over mensen met een verstandelijke beperking én mezelf leer. De bewoners vind ik kwetsbaar en ontwapenend. Dat raakt me. Ik vind het mooi dat ik ze kan helpen sprankelen.

Tijdens mijn stage heb ik ontdekt hoe dankbaar en leerzaam het werken met mensen met een verstandelijke beperking is. De zorgvragers voelen goed aan of jij open en betrouwbaar bent.

- Robin van der Geest, student HBO SPH
- Esra Dedel, student MBO Verpleegkunde

Voorwaarden

Om stage te lopen op een woonlocatie bij Sprank, zijn er twee voorwaarden:

 

Opleiding

Je volgt een opleiding binnen zorg en welzijn, MBO niveau 2 t/m 5.

Identiteit

Je leeft en werkt vanuit een levend geloof in Jezus Christus en ben je lid van een christelijke geloofsgemeenschap.

Wat biedt Sprank

Tijdens je stage heb je een vaste stagebegeleider. Naast een leuke en leerzame stageperiode, kun je bij stages langer dan een maand in aanmerking komen voor een stagevergoeding.

Meer informatie

Wil je meer weten over stage lopen bij Sprank? Mail dan stage@stichtingsprank.nl. Ook docenten en stagecoördinatoren kunnen op deze manier contact met ons opnemen.

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden en ben je gemotiveerd om bij ons stage te komen lopen? Solliciteer dan direct!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan