Cliëntenraad

De cliëntenraad streeft naar een optimale cliëntenparticipatie en (mede)zeggenschap. Cliënten en hun familie kunnen hier inloggen voor documenten en informatie van de cliëntenraad.

Leden cliëntenraad

Van links naar rechts: Jan Haaijer (Penningmeester), Lieuwe Boonstra (voorzitter), Albertheke Brand (Ambtelijk secretaris), Froukje Pool (Secretaris), Wouter Heek (lid), Jan Schreuder (Vice-voorzitter). Niet op de foto: Wilma Pruim (lid), Cherida Garconius (lid).

Jaarverslag 2018

In het jaarverslag is te lezen wat de cliëntenraad afgelopen jaar heeft gedaan. Je vindt hier een uitgebreide en een cliëntversie.

Wil je meer informatie over de cliëntenraad van Sprank?

Neem dan gerust contact op met ons. Je vraag komt terecht bij Albertheke Brand, ambtelijk secretaris van de cliëntenraad. Zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.