| Home > Locaties > Ommen – Jacob Marisstraat 2

Ommen – Jacob Marisstraat 2

Bel locatie: (088) 007 07 75
·
Hoofdkantoor: (088) 007 0700 (8.30-17.00 uur)

Deel locatie

Snel navigeren naar

Over deze locatie

In dit huis in Ommen, met uitzicht op landerijen en bossen, woont een diverse groep mensen met een verstandelijke beperking. Hier houden ze wel van een spelletje! En van gezelligheid in de gezamenlijke groepsruimte.

Bewoners
Aantal: 8
Leeftijd: ongeveer 25 – 50 jaar

Adres:
Jacob Marisstraat 2, 7731 MT Ommen (plan route)

Beschikbare plaatsen:
Er is een zit-slaapkamer vrij

Welkom in Jacob Marisstraat 2!

Speciaal voor jou maakten we deze video, het geeft een inkijkje in deze mooie woonlocatie. Wil je meer weten over wonen of werken in Jacob Marisstraat 2? Neem dan contact met ons op.

contact

Zorg

Sprank geeft hier woonbegeleiding aan een diverse groep. De begeleiders weten goed om te gaan met mensen die verstandelijke of lichamelijke beperkingen hebben. Ook kunnen ze goed zorgen voor mensen met een vorm van autisme of het syndroom van Down. Er wordt 24-uurs zorg geboden; ’s nachts is er slaapwacht.

Onze kijk op zorg

De woning

Per persoon hebben de bewoners een eigen woon/slaapkamer. Samen delen zij de keuken, badkamers en de groepsruimte voor ontbijt, avondeten, spelletjes, tv-kijken, en andere activiteiten.

Wij kunnen samen naar de kerk en ook over het geloof praten

- Een bewoner

Begeleiding

De bewoners ontbijten samen en gaan daarna naar hun dagbesteding. ’s Avonds eten ze samen. De bewoners zoeken elkaar graag op in de woonkamer. Voor de gezelligheid en het samen koffiedrinken. Maar ze zijn ook veel op hun eigen kamer.
In de middag en avond is een begeleider aanwezig en in het weekend ook overdag. De meeste bewoners zijn voor een groot deel zelfstandig. En krijgen begeleiding bij dagelijkse handelingen en allerlei maatschappelijke situaties. Begeleiding van Sprank voor mensen met een beperking is altijd op maat.

Jacob Marisstraat 4

Maak ook eens kennis met de buren op nummer 4, óók een locatie van Sprank.

Omgeving

Het huis staat aan de rand van de nieuwe woonwijk Alteveer. Met uitzicht op landerijen en bossen. Op een paar minuten lopen liggen de supermarkt en de sportfaciliteiten. Het is 10 minuten fietsen naar kerken en het centrum.

Meer weten?

Op deze woning is een appartement vrij. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons direct:
088 – 007 0 700

Stuur een e-mail:
info@stichtingsprank.nl

Direct bericht via
contactformulier

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan