| Home > Locaties > Ommen – Jacob Marisstraat 2

Ommen – Jacob Marisstraat 2

Bel locatie: 088 007 07 75
·
Hoofdkantoor: 088 007 07 00 (werkdagen 8.30-17.00 uur)

Deel locatie

Snel navigeren naar

Over deze locatie

In dit huis in Ommen, met uitzicht op landerijen en bossen, woont een diverse groep mensen met een verstandelijke beperking. Hier houden ze wel van een spelletje! En van gezelligheid in de gezamenlijke groepsruimte.

Bewoners
Aantal: 8
Leeftijd: ongeveer 30 – 70 jaar

Adres:
Jacob Marisstraat 2, 7731 MT Ommen (plan route)

Beschikbare plaatsen:
Er is een zit-slaapkamer vrij.

Welkom in Jacob Marisstraat 2!

Speciaal voor jou maakten we deze video, het geeft een inkijkje in deze mooie woonlocatie. Wil je meer weten over wonen of werken in Jacob Marisstraat 2? Neem dan contact met ons op.

contact

Begeleid wonen

Op deze locatie bieden we woonbegeleiding op maat aan een diverse groep mensen. De bewoners krijgen begeleiding bij dagelijkse handelingen en allerlei situaties die ze tegen komen in het dagelijkse leven. In de ochtend bij het opstarten, aan het einde van de middag en avond is een begeleider aanwezig en in het weekend ook overdag. We bieden 24-uurs zorg, ’s nachts is er slaapwacht.

 

Christelijke zorg voor mensen met een verstandelijke beperking

Lees hier onze visie op zorg

Wij kunnen samen naar de kerk en ook over het geloof praten

- Bewoner Jacob Marisstraat

De woning

Het huis staat aan de rand van de woonwijk Alteveer in Ommen, met uitzicht op landerijen en bossen. Op de fiets is het tien minuten naar kerken en het centrum. De bewoners hebben een eigen woon/slaapkamer en samen delen zij de keuken, badkamers en de groepsruimte. Als het mooi weer is genieten ze van de heerlijke tuin achter het huis. Als je het huis uitstapt ben je al snel de wijk uit en kun je heerlijk wandelen.

Bewoners

De bewoners hebben een verstandelijke beperking en daarbij soms autisme. In de ochtend ontbijten ze in twee groepjes en daarna vertrekken ze naar hun dagbesteding. ’s Avonds eten ze ook in twee groepjes. De bewoners drinken soms samen koffie of kijken TV in de gezamenlijke woonkamer, maar ze vinden het ook fijn om op hun eigen kamer te zijn. In het weekend vinden ze het leuk om er op uit te gaan, zoals wandelen of de stad in.

Werken in Ommen

Ben jij op zoek naar een baan met betekenis bij een christelijke zorginstelling? En wil je onze bewoners begeleiden bij het zelfstandig wonen? Er zijn regelmatig vacatures bij Sprank! Op deze locatie in Ommen heerst een sfeer van ‘we doen het samen’ en iedereen zet z’n beste beentje voor. Door de groepsdynamiek van de zeer gevarieerde groep mensen (leeftijd en niveau) is het een uitdagende en afwisselende baan.

Vacatures

Jacob Marisstraat 4

Maak ook eens kennis met de buren op nummer 4, óók een locatie van Sprank.

Meer weten?

Op deze woning is een appartement vrij. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons direct:
088 – 007 0 700

Stuur een e-mail:
info@stichtingsprank.nl

Direct bericht via
contactformulier

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan