Logeren

Logeren kan op een aantal van onze woonlocaties en is bedoeld voor thuiswonende jongeren (vanaf ca. 16 jaar) of volwassenen met een (licht) verstandelijke of meervoudige beperking. Logeren kan een opstap zijn naar begeleid zelfstandig wonen en kan rust en balans bieden in de thuissituatie.

Locaties
Op locatie Vlasakkerstaete in Hardenberg is zowel in het weekend als door de week mogelijkheid voor logeren. De logee draait mee met de groep en krijgt begeleiding waar het nodig is.
De Reiger in Bedum heeft een extra appartement om te logeren in het weekend. Deze is tijdelijk niet beschikbaar.
In Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs kan in overleg gelogeerd worden door jongeren die op de wachtlijst staan. Er is een (kleine) logeerkamer beschikbaar en de logee draait mee met de woongroep waar hij /zij bij past en doet mee aan de weekend-activiteiten.

Als je belangstelling hebt voor logeren kijken we samen of we de juiste zorg en begeleiding kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Financiering
Logeeropvang of kortdurend verblijf wordt betaald vanuit de WMO of de WLZ. Lees meer over de financiering onder Zorg aanvragen.