Stage bij Sprank

Volg je een opleiding in de zorg en zoek je een leuke, veelzijdige stageplek in de gehandicaptenzorg? Solliciteer dan naar een stage bij Sprank en ontdek waar jij van gaat sprankelen. 

Elke dag anders
Stage lopen bij Sprank betekent: veelzijdigheid. Al onze cliënten zijn uniek in hun mate van zelfstandigheid, mogelijkheden, persoonlijkheid en voorkeuren. Hierdoor is geen dag hetzelfde! Lijkt het je leuk om onze cliënten te helpen en ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten, en wil je dit graag doen vanuit je christelijke levensovertuiging? Dan is dit jouw plek. 

Voorwaarden
Om stage te lopen bij Sprank, zijn er twee voorwaarden:

  • je volgt een opleiding binnen zorg en welzijn, niveau 2 t/m 5;
  • leef en werk je vanuit een levend geloof in Jezus Christus en ben je lid van een christelijke geloofsgemeenschap. 

 
Wat bieden wij
Tijdens je stage heb je een vaste stagebegeleider. Naast een leuke en leerzame stageperiode, kun je bij stages langer dan een maand in aanmerking komen voor een stagevergoeding.

Meer informatie

Wil je meer weten over stage lopen bij Sprank? Mail dan stage@stichtingsprank.nl. Ook docenten en stagecoördinatoren kunnen op deze manier contact met ons opnemen.

Op www.stagemarkt.nl zie je op welke locaties wij een stagiair zoeken. Ga naar de site en zoek op Sprank. 

Solliciteer direct
Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden en ben je gemotiveerd om bij ons stage te komen lopen? Solliciteer dan direct!

Solliciteer hier! 

 

Ervaringsverhalen van stagiaires 

Esra Dedel, student MBO Verpleegkunde


“Tijdens mijn stage heb ik ontdekt hoe dankbaar en leerzaam het werken met mensen met een verstandelijke beperking is. De zorgvragers voelen goed aan of jij open en betrouwbaar bent. Na een korte tijd begon ik al te merken dat zij mij zagen als een echte begeleider, iemand waar zij op konden leunen en vertrouwen dat het goed komt. Dit zorgde ervoor dat mijn zelfvertrouwen binnen de zorg enorm omhoog ging en ik veel voor ze kon beteken.”

Lees haar hele verhaal 

 

Robin van der Geest, student HBO SPH


"Bij Sprank heb ik een uitdagende stage waarbij ik veel over mensen met een verstandelijke beperking én mezelf leer. Ik voel me prettig bij de christelijke identiteit van de organisatie. De bewoners vind ik kwetsbaar en ontwapenend. Dat raakt me. Ik vind het mooi dat ik ze kan helpen sprankelen".

Lees zijn hele verhaal