Het verhaal van Ilona

Ilona heeft stage gelopen bij Sprank en vertelt: “De gehandicaptenzorg was nieuw voor mij en ik wist niet of ik het leuk zou vinden. Een bekende zei dat ik het echt eens moest proberen. Ik was eigenlijk ook wel benieuwd. En ik ben terechtgekomen bij Sprank in Hardenberg.”

Nu voel ik me als een vis in het water en vind ik het geweldig om met deze mooie doelgroep te werken! Ik heb ontdekt dat het heel dankbaar werk is. Tijdens mijn stage is het me opgevallen dat het echt een plek is om te mogen groeien en leren. Je leert zo veel en het is zo uitdagend! Als ik mijn stage bij Sprank in drie woorden zou mogen omschrijven: uitdagend, leerzaam en sprankelend.

Daarnaast is de begeleiding ook heel prettig. Collega´s en begeleiders pasten hun begeleiding aan bij wie ik ben en wat ik kan. Alles valt te bespreken en in overleg is veel mogelijk. Je staat echt naast elkaar en leert van elkaar, daar is veel ruimte voor bij Sprank. Wat ik nooit ga vergeten is de sprankelende ogen van de bewoners wanneer je ze hebt geholpen of er voor ze bent geweest. En het toffe team ; ).”

 

Meer over stage

Ontdek je talent bij Sprank! Wil je ook bij ons stage lopen? We komen graag met je in contact!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan