Woonruimte vrij in Zuidhorn

Een eigen woning, vrijheid en zelfstandigheid, maar toch begeleiding waar je op terug kan vallen. Dat biedt Sprank op een zelfstandige woonlocatie aan De Woonhaven 10 in Zuidhorn. De woning is geschikt voor een of twee personen met een (licht) verstandelijke beperking (VG3).

Wonen met begeleiding in Zuidhorn

Je beschikt over je eigen royale woning met slaapkamer en badkamer. De woning heeft een ruime zolder en een tuintje. Het centrum van Zuidhorn is dichtbij. Je huurt de woning van de woningbouwvereniging en ontvangt woonbegeleiding op maat van Sprank.

Interesse? Je bent van harte welkom om te komen kennismaken en de woning te bekijken!
E-mail: info@stichtingsprank.nl