Ontdek Sprank Online

Welkom bij Sprank! Natuurlijk hadden we je het liefst op een van onze woningen of dagbestedingslocaties een warm welkom gegeven. Maar we kijken graag naar wat wel kan. Daarom doen we het dit jaar zo: met digitale rondleidingen en live presentaties.

Open dag

We bekijken het graag van de positieve kant. En daarom is onze open dag dit jaar online! Kom tijdens de Ontdek de zorg week (22 t/m 27 maart 2021) online kennis met ons maken en sfeer proeven. Van harte welkom!

Rondleidingen

Altijd al eens binnen willen kijken bij ons? Dat kan nu vanaf je eigen bank. Veel bewoners en begeleiders stonden voor de camera om jou digitaal te verwelkomen!

Online kennismaken

Wil je meer weten over werken en leren bij Sprank? Of wil je informatie over wonen en de begeleiding? Meld je aan voor een van onze online presentatie op 23, 24, 26 of 27 maart 2021.

Sprank-pakket

Wil je liever wat tastbaars en sprankelends in huis halen? Bestel dan gratis ons Welkom bij Sprank pakket! Met allerlei informatie over onze begeleiding. En natuurlijk met wat leuks erbij.

Bij Sprank mag je ontdekken wie je bent en hoe jij van betekenis kan zijn.

Aanmelden live presentatie

Het is speciaal om zo dicht bij de bewoners te mogen staan. Samen genieten van de mooie momenten in het leven, maar ook het samen delen van moeilijke momenten.

- Dorien Steensma, begeleider en verpleegkundige

Vacatures

Bij Sprank kan je dagelijks het verschil maken in het leven van de cliënten. Ben je nieuw of ervaren in de gehandicaptenzorg? We verwelkomen je met open armen.

Kom binnen!

Veel van onze bewoners en begeleiders hebben een video gemaakt van de woning. Zodat jij vanaf je eigen bank bij ons binnen kan kijken.

Bekijk de video's

Live presentaties

Werken en leren bij Sprank
Ben je op zoek naar een baan waar je jezelf mag ontwikkelen? Waar je kan werken vanuit je hart en van betekenis mag zijn voor anderen?

Schrijf je dan in voor de online kennismaking met Jantina Drijfhout, beleidsadviseur HRM bij Sprank:

Woensdag 24 maart 2021 |  19.30-20.30 uur
Vrijdag 26 maart 2021 | 11.00-12.00 uur

Zorg en begeleiding van Sprank
Ben je op zoek naar een woning met begeleiding voor je zoon/dochter? En wil je meer weten hoe dat in zijn werk gaat? Hoe werkt het aanmelden, is er een wachtlijst? Wat is de visie van Sprank op zorg?

Schrijf je dan in voor de online kennismaking met Eva van Loon en Jolanda Huisman, consulenten advies en bemiddeling bij Sprank:

Dinsdag 23 maart 2021 | 20.00-20.30 uur
Zaterdag 27 maart 2021 | 10.30-11.00 uur

Meld je aan
Na aanmelding, ontvang je een bevestiging in je e-mail.
Uiterlijk een dag voor de live presentatie ontvang je een e-mail met een link naar de presentatie in Teams.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan