7 november 2019 Samen Zorgen in Hardenberg

Uw kind met een beperking krijgt zorg en begeleiding van professionele begeleiders.
Maar u wordt ouder, en zult er niet voor altijd voor uw kind kunnen zijn.
Nemen de broers en zussen de zorg over? Of zijn er andere mogelijkheden?
Hoe begint u zo’n gesprek?

Tijdens de presentatie van Chiel Egberts (schrijver van het boek Driehoekskunde) wordt de samenwerking tussen cliënt, ouders en zorgprofessional uitgebreid besproken. En welke plek broers en zussen hierin kunnen hebben. U krijgt handvatten om het gesprek aan te gaan. De avond wordt georganiseerd door Stichting Sprank in samenwerking met verschillende organisaties. Op de informatiemarkt kunt u vragen stellen aan allerlei professionals over bewind voering, mentorschap en welke hulp u kunt krijgen van een WLZ cliëntondersteuner.

Donderdag 7 november 2019

Circus, Hardenberg (Zwingel 2)

Voor wie
Ouders, familie en broers en zussen van mensen met een verstandelijke beperking, zorgprofessionals, vrijwilligers.

19.00 Inloop
19.30 Driehoekskunde werkt! Door Chiel Egberts
21.00 Infomarkt met WLZ Cliëntondersteuning, Mentorschap Overijssel Gelderland, FIKARA Bewindvoeringen, Dit Koningskind, Dagbesteding Diamant met mooie zelfgemaakte producten. (Neemt u contant geld mee?)

Stichting Sprank, Nina Boddeüs n.boddeus@stichtingsprank.nl Deelname is gratis!