Nieuwe locatie - IJsselmuiden

Samen met een groep mensen met een verstandelijke beperking en hun familie, onderzoekt Sprank of in IJsselmuiden een nieuwe woning geopend kan worden.

Stichting Sprank heeft de intentie om een woonlocatie te starten in IJsselmuiden. Een groep ouders uit IJsselmuiden heeft zich verenigd in Stichting IJsselhof. Ze willen graag zorg en begeleiding van Sprank, en we zoeken samen naar een geschikte woonlocatie. Daar kan nog wel wat tijd over heen gaan.

Meer informatie
Heeft u belangstelling voor wonen met begeleiding in IJsselmuiden of kent u iemand die hier belangstelling voor heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met consulent Advies en Bemiddeling Louise Velthuis via: info@stichtingsprank.nl of 088 007 07 00.