Schutsplein

Sprank biedt aan het Schutsplein in Hoogeveen dertien bewoners begeleiding bij het zelfstandig wonen. Een leuke dynamische groep mensen, die volop in het leven staat. Er is een appartement vrij voor een nieuwe bewoner!

Contactgegevens:

Schutsplein 47-14
7907 CZ  Hoogeveen

Bel voor vragen of informatie over deze locatie  naar

op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 uur
mail uw vraag

Bewoners

Aantal: 13
Leeftijd: 20 - 55 jaar

De bewoners wonen en leven zo zelfstandig mogelijk en krijgen de begeleiding die nodig is.

De appartementen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Er is een groepsruimte voor gezamenlijke maaltijden, een spelletje of tv kijken.

De woonlocatie is dichtbij het centrum van Hoogeveen en allerlei voorzieningen zoals winkels en kerk.

Is er nog plaats?

Momenteel is er een appartement vrij voor een nieuwe bewoner. Is dit iets voor jou of iemand die je kent? Wil je langs komen om het appartement te bekijken? Je kunt contact opnemen met Clary Kamphuis (Consulent advies en bemiddeling) via het centrale telefoonnummer of via het contactformulier.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden op deze locatie >>