Schutsplein

Sprank biedt aan het Schutsplein in Hoogeveen dertien bewoners begeleiding bij het zelfstandig wonen. Een leuke dynamische groep mensen, die volop in het leven staat. Er is plaats voor twee nieuwe bewoners!

Contactgegevens:

Schutsplein 47-14
7907 CZ  Hoogeveen

Bel voor vragen of informatie over deze locatie  naar

op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 uur
mail uw vraag

Bewoners

Aantal: 13
Leeftijd: 20 - 55 jaar

De bewoners wonen en leven zo zelfstandig mogelijk en krijgen de begeleiding die nodig is.

De appartementen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Er is een groepsruimte voor gezamenlijke maaltijden, een spelletje of tv kijken.

De woonlocatie is dichtbij het centrum van Hoogeveen en allerlei voorzieningen zoals winkels en kerk.

Is er nog plaats?

Momenteel zijn/komen er twee appartementen vrij. Heb je belangstelling? Kom gerust een keertje langs! Je kunt contact opnemen via het contactformulier of rechtstreeks met de consulent Advies en Bemiddeling Clary Kamphuis.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden op deze locatie >>