Weidebuurt

Locatie Weidebuurt in het landelijke Heemse (Hardenberg) is een huis met twee groepen van 6 mensen. Beide groepen krijgen begeleiding waar nodig is. 

In beide groepen is plaats voor een nieuwe bewoner. Is dit iets voor jou of iemand die je kent? 

Contactgegevens:

Weidebuurt 1
7771 CZ  Hardenberg
088-0070770

Bel voor vragen of informatie over deze locatie naar


088-0070700

op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 uur
of
mail uw vraag

Bewoners

Aantal: 2 groepen met 6 bewoners (op beide groepen is plek voor een extra bewoner)
Leeftijd: Ca. 18 - 78 jaar

Zorg
De zorg die Sprank biedt op deze locatie is woonbegeleiding. De begeleiding is bekend met cliënten met afwijkingen in het autistisch spectrum, epilepsie, zorg voor oudere cliënten en het syndroom van Down.

Stichting Sprank
Gedreven door de liefde van God, geven wij zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Samen ontdekken we met cliënten die bij ons wonen, waar hun leven aangevuld kan worden en van betekenis mag zijn. Waar dit kan doen we dat met familie en andere mensen die bij hen horen.

De woning

Eigen voorzieningen:
 

Zit/slaapkamer met badkamer met douche en toilet.
Of een appartement met zitkamer, slaapkamer, keukenblok, badkamer en bergruimte.

Gezamenlijke voorzieningen:
 
De groepsruimte wordt gebruikt voor het ontbijt, avondeten, spelletjes, knutselen
en tv kijken. Ook is er een grote tuin.


Omgeving
De locatie staat in het landelijke Heemse. Op vijf minuten lopen ligt de buurtsupermarkt en het is tien minuten fietsen naar het centrum van Hardenberg. 

Begeleiding
De bewoners krijgen begeleiding die is afgestemd op hun hulpvraag. Veel dingen gebeuren zelfstandig, zoals aankleden en eten. Er zijn ook dingen waar soms hulp bij nodig is, bijvoorbeeld tanden poetsen. Binnenshuis kan iedereen zich zelfstandig redden en een paar bewoners kunnen ook zelfstandig ergens heen zoals zelf boodschappen doen. Iedereen houdt voor een deel zijn eigen kamer schoon. De twee groepen houden ervan om samen te zijn in de gezamenlijke woonkamer. Voor een maaltijd, koffie drinken of 's avonds gezellig wat drinken. Activiteiten die voor de bewoners worden geregeld zijn onder meer: muziek luisteren, wandelen, gym, knutselen, handwerken, zwemmen, avondschool, paardrijden, vriendengroep, Bijbelstudievereniging en Bijbelclub.

Twee kamers vrij! 
Er zijn twee zit/slaapkamers beschikbaar. Is dit iets voor jou of iemand die je kent? Neem contact op met onze consulent advies en bemiddeling via info@stichtingsprank.nl of 088-0070700 of vul onderstaand formulier in.

Lees hier meer over zorg aanvragen bij Sprank.

Bel mij terug
Vul onderstaand formulier in en een consulent van Sprank belt u zo snel mogelijk terug.