Weidebuurt

Locatie Weidebuurt in het landelijke Heemse (Hardenberg) is een huis met twee groepen van zes mensen. De ene groep is 45+ en heeft een rustig leeftempo. De andere is een levendige groep bewoners. In beide groepen is een plaats vrij.

Contactgegevens:

Weidebuurt 1
7771 CZ  Hardenberg

Bel voor vragen of informatie over deze locatie naar

op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 uur
mail uw vraag

Bewoners

Aantal: 2 groepen met 6 bewoners
Leeftijd: 18 - 78 jaar

Zorg
De zorg die Sprank biedt op deze locatie is woonbegeleiding. De begeleiding is bekend met cliënten met afwijkingen in het autistisch spectrum, epilepsie, zorg voor oudere cliënten en het syndroom van Down.

Eigen voorzieningen:

Zit/slaapkamer met badkamer met douche en toilet.
Of een appartement met zitkamer, slaapkamer, keukenblok, badkamer en bergruimte.

Gezamenlijke voorzieningen:

De groepsruimte wordt gebruikt voor het ontbijt, avondeten, spelletjes, knutselen
en tv kijken. Ook is er een grote tuin.

Wie houdt van groen en natuur zal zeker graag in de Weidebuurt willen wonen. Het hertenkamp is vlakbij en daar gaan de bewoners vaak naar toe. Op vijf minuten lopen ligt de buurtsupermarkt en het is tien minuten fietsen naar het centrum van Hardenberg.

De bewoners krijgen begeleiding die is afgestemd op hun hulpvraag. Veel dingen gebeuren zelfstandig, maar soms is ergens hulp bij nodig. De twee groepen houden ervan om samen te zijn in de gezamenlijke woonkamer. Voor een maaltijd, koffie drinken of 's avonds gezellig wat drinken. De bewoners zijn actief op allerlei gebieden zoals: muziek, wandelen, gym, knutselen, handwerken, zwemmen, paardrijden en Bijbelclub.

Er is nog plaats!
Er zijn twee plaatsen beschikbaar. Is dit iets voor jou of iemand die je kent? Neem contact op met onze consulent advies en bemiddeling via info@stichtingsprank.nl of 088-0070700 of vul onderstaand formulier in.

Lees hier meer over zorg aanvragen bij Sprank.

Bel mij terug
Vul onderstaand formulier in en een consulent van Sprank belt u zo snel mogelijk terug.