| Home > Locaties > Sappemeer – Arendsvleugel

Sappemeer – Arendsvleugel

·
Hoofdkantoor: 088-0070700 (8.30-17.00 uur)

Deel locatie

Snel navigeren naar

Over deze locatie

Het oude pand uit 1894 herbergt tien unieke bewoners. Hun ouders sloegen de handen ineen en zo is de Arendsvleugel ontstaan. Het is een monumentaal pand aan een mooie straat in de oude kern van Sappemeer. Tien bewoners hebben hier een appartement en krijgen begeleiding waar dat nodig is.

Bewoners:
Aantal: 10
Leeftijd: ongeveer 21 – 45 jaar

Adres:
Kleinemeersterstraat 12, 9611 JE Sappemeer (plan route)

Beschikbare plaatsen:
Er is een appartement vrij

Welkom op de Arendsvleugel

Speciaal voor jou maakten we (in coronatijd) deze rondleiding. Zo kan je even bij ons binnenkijken. Er is een appartement vrij!

Contact

De woning

De appartementen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, keuken en een badkamer met douche en toilet. Er is een gezellige groepsruimte voor ontbijt, avondeten, spelletjes, knutselen en tv-kijken. In de gezamenlijke keuken wordt gekookt, bewoners kunnen zowel in de groepsruimte als op hun kamer eten.

We geven alleen ondersteuning waar dat nodig is. De bewoners hebben samen de huisregels opgesteld en bepalen met elkaar het weekmenu. Koken doen ze met elkaar, maar alleen eten mag ook.

- Begeleider Sprank

Begeleiding

De zelfstandigheid van de bewoners varieert, dus de begeleiders bieden ondersteuning waar dat nodig is. Zo gaat de begeleiding met sommige bewoners boodschappen doen, koken, schoonmaken of de was doen. Sommige bewoners hebben een maatje vanuit de kerk om samen activiteiten te ondernemen. Daarnaast zijn er vrijwilligers uit de kerk actief voor bijvoorbeeld vervoer.

Omgeving

Arendsvleugel is een prachtig monumentaal pand. Het staat in de oude kern van Sappemeer aan een mooie straat. De winkels en de huisarts bevinden zich op loopafstand. Op fietsafstand zijn in Hoogezand een groot winkelcentrum, muziekschool, theater en bioscoop te vinden. Ook is er natuur in de buurt om in te wandelen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Stichting Sprank? Heb je vragen of suggesties?

Bel ons direct:
088 – 007 0 700

Stuur een e-mail:
info@stichtingsprank.nl

Direct bericht via
contactformulier

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan