| Home > Locaties > Putten – Parel-Staete

Putten – Parel-Staete

Bel locatie: (088) 007 07 67
Hoofdkantoor: 088 0070 700 (8.30-17.00 uur)

Midden in het gezellige centrum van Putten staat een heel mooi gebouw: Parel-Staete. Het is van alle gemakken voorzien. Twintig bewoners hebben hier hun eigen appartement. Ze krijgen de begeleiding waar nodig.

Bewoners:
Aantal: 20
Leeftijd: ongeveer 18 – 55 jaar

Kerkstraat 45, 3882 BN Putten (plan route)

Welkom op Parel-Staete

Speciaal voor jou maakten we in coronatijd deze digitale rondleiding. Zodat je toch even binnen kan kijken op Parel-Staete. Dus, kom binnen! En wil je meer weten over werken of wonen in Putten? We komen graag met je in contact.

De zorg

De bewoners op Parel-Staete krijgen begeleiding bij het zelfstandig wonen en leven. De begeleiders hebben ervaring met het begeleiden van mensen met autisme, epilepsie en het syndroom van Down. Ze begeleiden ook mensen met een licht verstandelijke en lichamelijke beperking.

Zo zien wij zorg

Woning

Alle bewoners hebben een eenkamerappartement met keukenblok en eigen douche en toilet. Er zijn drie gezamenlijke groepsruimten. Deze ruimtes zijn voor het ontbijt, avondeten, spelletjes, knutselen, tv-kijken, noem maar op.

Parel-Staete staat midden in het centrum van Putten. Je kunt lopen naar winkels, kerken, huisarts, tandarts, apotheek en de bushalte. Er is vervoer naar dagbesteding in Barneveld, Voorthuizen, Ermelo, Nijkerk en Putten.

Vrijwilligers gaan mee naar de kerk of naar andere activiteiten, zoals de avondvierdaagse of koningsdag.

Meer over vrijwilligerswerk

Je kunt alles met de begeleiding bespreken

- Een bewoner van Parel-Staete

De begeleiding verschilt per bewoner. De ene bewoner krijgt veel begeleiding, de ander kan bijvoorbeeld zelf met de auto naar het werk rijden. Elke groep eet samen. De bewoners knutselen graag, maken muziek en kijken films. Ook bakken en koken ze samen.

Vacature Begeleiders C

Wil je meer informatie over Parel-Staete en het appartement dat vrij is?
We komen graag met je in contact. Een rondleiding krijgen is ook mogelijk.