| Home > Locaties > IJsselmuiden – IJsselhof Nieuwe locatie

IJsselmuiden – IJsselhof Nieuwe locatie

Samen met een groep jongeren met een verstandelijke beperking, hun familie én vereniging Op weg met de ander ontwikkelen we in IJsselmuiden een nieuwe locatie!

Beschikbare plaatsen:
Interesse? Neem contact met ons op!

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt IJsselmuiden aan de monding van de IJssel. In dit sfeervolle dorp hebben we het plan om een nieuwe locatie te openen. Een groep ouders uit IJsselmuiden vormt samen Stichting IJsselhof. De stichting heeft Sprank uitgekozen als zorgaanbieder. Sprank coördineert de bouw en ontwikkeling van de locatie en biedt straks zorg en begeleiding in het nieuwe huis.

De begeleiders zijn meelevend christen. Dat voelt veilig.

- ouder uit IJsselmuiden

Sprankel

In de Sprankel, het magazine van Sprank, staat een verhaal over de nieuw te openen locatie in IJsselmuiden.

Wil je meer weten over Stichting Sprank? Heb je vragen of suggesties?