| Home > Locaties > IJsselmuiden – IJsselhof Nieuwe locatie

IJsselmuiden – IJsselhof Nieuwe locatie

Samen met een groep jongeren met een verstandelijke beperking en hun familie, onderzoeken we of we in IJsselmuiden een nieuwe locatie kunnen starten.

Beschikbare plaatsen:
Interesse? Neem contact met ons op!

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt IJsselmuiden aan de monding van de IJssel. In dit sfeervolle dorp hebben we het plan om een nieuwe locatie te openen. Een groep ouders uit IJsselmuiden vormt samen Stichting IJsselhof. De stichting wil graag dat Sprank de zorg en begeleiding gaat bieden. We zoeken samen naar een geschikt gebouw. Er is nog geen zicht op hoe lang dit gaat duren.

De begeleiders zijn meelevend christen. Dat voelt veilig.

- ouder uit IJsselmuiden

Sprankel

In de Sprankel, het magazine van Sprank, staat een verhaal over de nieuw te openen locatie in IJsselmuiden.

Wil je meer weten over Stichting Sprank? Heb je vragen of suggesties?