| Home > Locaties > IJsselmuiden – IJsselhof Nieuwe locatie

IJsselmuiden – IJsselhof Nieuwe locatie

Samen met een groep mensen met een verstandelijke beperking en hun familie, onderzoekt Sprank of in IJsselmuiden een nieuwe woning geopend kan worden.

Beschikbare plaatsen:
Wil je wonen met begeleiding in IJsselmuiden? Of ken je iemand die dat wil? Neem dan contact op met Louise Velthuis (consulent advies en bemiddeling): info@stichtingsprank.nl of 088 007 07 00.

Het zoeken kan nog wel even duren

Stichting Sprank wil een gebouw openen in IJsselmuiden. Een groep ouders uit IJsselmuiden vormen samen Stichting IJsselhof. Ze willen graag zorg en begeleiding van Sprank. We zoeken samen naar een geschikt gebouw. Het zoeken kan nog wel een tijd duren.

Sprankel

Sprank heeft een blad met verhalen, de Sprankel. Daarin staat een verhaal over IJsselmuiden.

Wil je meer weten over Stichting Sprank? Heb je vragen of suggesties?