| Home > Locaties > Hoogeveen – Schutsplein

Hoogeveen – Schutsplein

Bel locatie: (088) 007 08 46

Een leuke, dynamische groep van mensen die volop in het leven staan. Dat zijn de bewoners aan het Schutsplein in Hoogeveen. Ze wonen lekker dicht bij het centrum en genieten van de levendigheid in de buurt.

Schutsplein 47-14, 7907 CZ Hoogeveen (plan route)

Beschikbare plaatsen:
Open plaats

Er is nog plaats!

Er is een appartement vrij! Kom gerust een keertje langs. Je kunt contact opnemen via het contactformulier of rechtstreeks met de consulent Advies en Bemiddeling Clary Kamphuis.

De bewoners wonen en leven zo zelfstandig mogelijk en krijgen de begeleiding die nodig is. ‘De begeleiding is prettig. Je kunt altijd bij ze terecht als je ergens mee zit,’ zegt een van de bewoners.

De appartementen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Er is een groepsruimte voor gezamenlijke maaltijden, een spelletje of tv-kijken.

Je zit hier mooi dicht bij de supermarkt. Dat is handig. Want je kunt zo even boodschappen doen

- Bewoner Maarten Rotensen

Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden op deze locatie

Het Schutsplein ligt dicht bij het centrum van Hoogeveen.

Er zijn allerlei voorzieningen zoals winkels en kerken.

Wil je meer weten over Stichting Sprank? Heb je vragen of suggesties?