| Home > Locaties > Hoogeveen – Schutsplein

Hoogeveen – Schutsplein

Bel locatie: (088) 007 08 46

Een leuke, dynamische groep van mensen die volop in het leven staan. Dat zijn de bewoners aan het Schutsplein in Hoogeveen. Ze wonen lekker dicht bij het centrum en genieten van de levendigheid in de buurt.

Schutsplein 47-14, 7907 CZ Hoogeveen (plan route)

Beschikbare plaatsen:
Er is een appartement vrij!

We hebben een appartement vrij in Hoogeveen! Een eigen appartement met een steunpunt en begeleiders in de buurt.

Neem contact op met ons of vul onderstaand formulier in. We komen graag met je in contact.

De bewoners wonen en leven zo zelfstandig mogelijk en krijgen de begeleiding die nodig is. ‘De begeleiding is prettig. Je kunt altijd bij ze terecht als je ergens mee zit,’ zegt een van de bewoners.

De appartementen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Er is een groepsruimte voor gezamenlijke maaltijden, een spelletje of tv-kijken.

Sprank heeft plannen voor herhuisvesting in Hoogeveen eind 2021. Dat betekent dat de bewoners van deze woning gaan verhuizen binnen Hoogeveen.

Zodra er meer bekend is, kan je hier meer informatie vinden.

Je zit hier mooi dicht bij de supermarkt. Dat is handig. Want je kunt zo even boodschappen doen

- Bewoner Maarten Rotensen

Het Schutsplein ligt dicht bij het centrum van Hoogeveen met allerlei voorzieningen.

Wil je meer weten over deze locatie of over stichting Sprank?