| Home > Locaties > Bergschenhoek – Dagbesteding Het Hoekpunt

Bergschenhoek – Dagbesteding Het Hoekpunt

Bel locatie: (088) 007 08 90

Beneden in het gebouw De Rozenhoek in Bergschenhoek is een mooie lichte plek voor dagbesteding. Het is er rustig. De mensen kunnen hier ontspannen werken en doen wat bij hen past. We werken in kleine groepen of per persoon.

Laan der Vrijheid 44, 2661 HH Bergschenhoek (plan route)

Beschikbare plaatsen:
Nieuwe deelnemers zijn welkom!

Er is nog plek vrij!

Op deze dagbesteding is nog plaats. Ben je op zoek naar een plek waar je jezelf mag zijn, activiteiten kan doen die bij jou passen en tot rust kan komen? Neem dan contact met ons op.

Op zaterdag 21 maart is er Open Huis van 13 tot 16 uur. Van harte welkom!

Hoe vraag ik zorg aan?

Op de dagbesteding komen mensen met een verstandelijke beperking, epilepsie en ADHD.

Over Sprank

We helpen elkaar en zorgen voor elkaar

- Deelnemer van het Hoekpunt

Activiteiten

Mensen met een verstandelijke beperking een rustige, ontspannen, gezellige dagbesteding bieden. Dat is ons doel op het Hoekpunt. De activiteiten zijn zeer gevarieerd en gericht op de individuele vraag van de cliënten. Breien, haken, borduren, tekenen, kleuren, schilderen, lego, puzzelen, spelletjes spelen, dvd’s kijken: alles is mogelijk. Ook zijn de gezamenlijke koffie- en theemomenten een activiteit op zich.

Meer dagbesteding bij Sprank

Het Hoekpunt is een grote ruimte met veel licht onder de woonlocatie De Rozenhoek van Sprank. De locatie ligt middenin een woonwijk in Bergschenhoek.

Wil je meer weten over Stichting Sprank? Heb je vragen of suggesties?