| Home > Locaties > Middelstum – Dagbesteding Fraam

Middelstum – Dagbesteding Fraam

Bel locatie: (088) 007 08 51
·
Hoofdkantoor: 088-0070700 (8.30-17.00 uur)

Deel locatie

Snel navigeren naar

Over deze locatie

Zinvol en passend werk met ondersteuning voor mensen met een beperking. FRAAM wil een positieve, betekenisvolle rol spelen in de samenleving. Sinds 2022 staat er een volledig nieuwe boerderij en houtwerkplaats! Een grote brand in 2018 heeft een flink deel van zorgboerderij Fraam verwoest. Gelukkig konden tussen 2018 en 2022 de werkzaamheden van de dagbesteding doorgaan in noodgebouwen.

Deelnemers:
Aantal: 22
Leeftijd: ca. 18 tot 65 jaar

Adres:
Fraamweg 6, 9991 TE Middelstum (plan route)

Welkom op Fraam!

Speciaal voor jou maakten we in coronatijd deze video. Zo kan je toch binnenkijken bij Fraam. Wil je meer weten over wonen of werken bij Sprank? We komen graag met je in contact!

Contact

Activiteiten

Na de brand is begonnen met de herbouw. Er is een noodlocatie gekomen en er zijn een nieuwe werkplaats en een dierenverblijf gebouwd. De deelnemers werken onder andere in de houtwerkplaats, ze verzorgen de dieren, de moestuin, onderhouden het terrein en de gebouwen, doen huishoudelijk werk en zijn creatief actief.

Ezels uitlaten, onze nieuwe creaties van hout, op bezoek bij de boer. Kijk en geniet mee!

Fraam Facebook

Ik vind het superleuk om met hout, techniek en boren bezig te zijn. Maar ik kan ook heel goed met dieren omgaan.

- Max, deelnemer Fraam

Begeleiding die bij jou past

Fraam biedt mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of sociale beperking een nuttige en zinvolle dagbesteding, met de zorg die bij hen past! De boerderij ligt op het Groningse platteland in een rustige, schitterende omgeving. Fraam heeft ook stageplekken voor stagiair(e)s uit het speciaal onderwijs.

Dagbesteding

Ook in andere delen van het land bieden we zinvol werk aan voor mensen met een beperking. Werken op je eigen tempo en met de talenten die jij hebt gekregen.

Milieubewust

Zoveel mogelijk worden activiteiten, werkzaamheden en producten vanuit ecologische en biologische principes uitgevoerd. Kernwoorden zijn: gifvrij, kunstmestvrij, hergebruik, energiebewust, duurzaamheid, ambachtelijk, seizoensgebonden, streekgebonden, milieuvriendelijk, diervriendelijk en kleinschaligheid.

Meer weten?

Wil je meer weten over Fraam en Stichting Sprank? We komen graag met je in contact.

Bel ons direct:
088 – 007 0 700

Stuur een e-mail:
info@stichtingsprank.nl

Direct bericht via
contactformulier

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan