| Home > Locaties > Bunschoten Spakenburg – Leer- en werkplek De Haven

Bunschoten Spakenburg – Leer- en werkplek De Haven

Hoofdkantoor: 0880070700 (8.30-17.00 uur)

Deel locatie

Snel navigeren naar

Over deze locatie

De deelnemers werken in Brasserie De Haven, bij de receptie, de kapper en de fysio. Ze brengen koffie rond en helpen met allerlei klussen in en rondom de Haven. Daarbij krijgen ze begeleiding van Sprank. Zo is er voor iedereen een geschikte werkplek die bij hem of haar past.

Adres:
Op de Ree 302a, 3752GM Bunschoten-Spakenburg (plan route)

Beschikbare plaatsen:
Er is plaats voor nieuwe deelnemers

Nieuwe dagbesteding

Op 10 maart 2022 vierden we feest! Sprank is dankbaar dat we de medewerkers van de Leer- en werkplek mogen begeleiden in een betekenisvol leven. De vlag is gehesen, we aten taart en iedereen kreeg nieuwe werkkleding. We werken samen met Zorg- en Wooncentrum De Haven.

Bekijk een video van de opening

Leer -en werkplek

Neem hier een kijkje bij de veelzijdige en gezellige leer -en werkplek de Haven!

“Het is een prachtige werkomgeving voor mensen met een beperking waar ze gezien worden en hun talenten mogen inzetten.”

- Jeanet Vedder, sectormanager

De Haven en Sprank

De Haven is een christelijk zorg- en wooncentrum waar aan ouderen liefdevolle zorg wordt geboden. In het verpleeghuis worden meer dan 200 cliënten verzorgd en behandeld, veelal in kleinschalige woongroepen. Tussen de twee doelgroepen is veel wederzijds respect en betrokkenheid. De rust van een woon- en zorgcentrum is fijn voor de deelnemers van de Leer- en werkplek. Zo geven we samen de beste zorg!

Meer over De Haven

“Ik wilde graag in de zorg werken, dus deed ik mijn stage bij een kinderdagverblijf, maar daar was het veel te druk voor mij. Nu zit ik aan de andere kant van de zorg, waar het niet te druk is. Dan kan ik beter werken!”

- Deelnemer De Haven

Werkzaamheden

De deelnemers hebben allerlei verschillende taken. Ieder doet wat bij hem of haar past. Tijdens de koffieronde gaan ze bij de bewoners langs met een karretje met koffie en thee. De ouderen geven dan vaak wat lekkers; een stukje waardering voor hun werk! Er wordt geholpen in de wasserij, bij het schoonmaken en in de brasserie. In de keuken worden de toetjes voorbereid. Andere werkzaamheden zijn werken in de winkel, bij de kapper, de fysio, achter de receptie, en wandelen met de bewoners.

Meer informatie over begeleiding

Wil je meer weten over de begeleiding die we bieden op Leer- en werkplek De Haven?

Vul het formulier in of neem zelf contact met ons op:

info@stichtingsprank.nl
088 0070700

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan