| Home > Locaties > Bunschoten-Spakenburg – De Boerderij

Bunschoten-Spakenburg – De Boerderij

Bel locatie: 033 247 68 14
·
Hoofdkantoor: 088 007 07 00 (werkdagen 8.30 - 17.00 uur)

Deel locatie

Snel navigeren naar

Over deze locatie

In samenwerking met Zorg- en Wooncentrum De Haven bieden we op De Boerderij woonbegeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking én dementie.

Bewoners: 8

Adres:
Op de Ree 161, 3752 GM Bunschoten Spakenburg (plan route)

Beschikbare plaatsen:
Op dit moment hebben we geen appartement beschikbaar.

Zorg en begeleiding

Mensen met een verstandelijke beperking en dementie hebben specifieke begeleiding nodig. Door de kleinschaligheid, structuur en belevingsgerichte zorg is de Boerderij een veilige omgeving waar bewoners zich thuis voelen. De bewoners hebben een eigen slaapkamer en zitten overdag meestal in de gezamenlijke woonkamer. Op De Boerderij is 24 uur per dag een team van deskundige zorgverleners aanwezig. Ze worden ondersteund door specialisten ouderengeneeskunde van De Haven en gedragsdeskundigen van Stichting Sprank.

Lees de brochure

Belevingsgerichte zorg: zorg die aansluit bij de belevingswereld, behoeften en wensen van de bewoner.

Zorgvisie

We hebben een ‘beleefbieb’ en een snoezelruimte. Maar belevingsgerichte zorg bestaat vooral uit het bieden van nabijheid, herkenbaarheid en het creëren van een gevoel van vrijheid en ruimte. Dat is belangrijk voor zowel de bewoners als de familie.

- Jeanet Vedder, sectormanager Sprank

Beleeftuin

De Haven beschikt over een afgesloten beleeftuin die veilig toegankelijk is voor alle bewoners met dementie. In de tuin genieten de bewoners van de buitenlucht, de planten, bloemen en de dieren in de dierenweide. In de beleeftuin zijn begeleiders aanwezig die alle terugkerende bezoekers van de tuin kennen en weten wat zij nodig hebben.

"Ze ging tandpasta kopen, maar kwam terug met een blikje fris"

“Toen wisten we dat er iets moest veranderen.” vertelt Jean-Paul, broer van Ellen. Ellen woont op De Boerderij en heeft dementie en syndroom van down. Lees hier haar hele verhaal.

Contact

Wil je meer informatie over De Boerderij? Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Of bel of e-mail ons zelf op:

T 088 0070700
E info@stichtingsprank.nl

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan