| Home > Locaties > Buitenpost Nieuwe locatie

Buitenpost Nieuwe locatie

Wonen met begeleiding, maar wel zo zelfstandig mogelijk. Stichting Sprank biedt een veilig thuis in een christelijke omgeving. Zodat onze bewoners een betekenisvol leven kunnen leiden. We zijn van plan om een nieuwe woning van Sprank in Buitenpost te bouwen. Een fijne plek voor mensen met een verstandelijke beperking.

Kerkstraat 60, 9285 TB Buitenpost

Beschikbare plaatsen:
Er zijn nog een paar plaatsen vrij!

Nieuwbouw in Buitenpost

Sprank is van plan om een woonlocatie te starten in Buitenpost (Friesland). De locatie komt in het centrum van het dorp, waar vroeger de Aldi zat, aan de Kerkstraat 60. Een prachtig plekje dus!

Plannen concreet maken

Bewoners en hun familie spelen een belangrijke rol in het vormgeven van de nieuwe woning en de zorg en begeleiding. Samen denken we na hoe de woning eruit moet komen te zien en welke begeleiding nodig is.

Video architect

Heb je belangstelling? Of ken je iemand die belangstelling heeft? We komen graag met je in contact.