| Home > Locaties > Bergschenhoek – De Rozenhoek

Bergschenhoek – De Rozenhoek

Bel locatie: (088) 007 08 91
·
Hoofdkantoor: 088-0070700 (8.30-17.00 uur)

Deel locatie

Snel navigeren naar

Over deze locatie

In De Rozenhoek in Bergschenhoek wonen 24 mensen in vier verschillende groepen. Ze bewonen een eigen zit/slaapkamer. Op de begane grond is dagbesteding het Hoekpunt. Daar gaan veel bewoners door de week naartoe.

Bewoners
Aantal:   25
Leeftijd: ca. 20-80 jaar

Adres:
Laan der Vrijheid 46-52, 2661 HK Bergschenhoek (plan route)

Welkom op de Rozenhoek

Speciaal voor jou maakten we in coronatijd deze video. Zo kan je toch binnenkijken op de Rozenhoek. Wil je meer weten over wonen of werken bij Sprank? We komen graag met je in contact!

Contact

De woning

De Rozenhoek ging open in 2013. De bewoners hebben een eigen zit/slaapkamer met eigen badkamer. Ook is er voor elke groep een woonkamer, keuken en balkon.

Zorg aanvragen

Zorg

Op de Rozenhoek wonen bewoners in 4 verschillende groepen. De zorg verschilt per groep. Op beide etages is sprake van milde psychische problematiek en/of stoornissen in het autistisch spectrum.

Belevingsgerichte zorg

Op de eerste etage worden mensen begeleid vanuit belevingsgerichte zorg. Deze ondersteuning houdt rekening met de ouder wordende cliënt. De bewoners hebben een rustig leeftempo. Er wordt veel lichamelijke zorg geboden en ondersteuning bij het gebruik van medicatie.

Ontwikkelingsgerichte zorg

De tweede etage bestaat uit twee structuurgroepen waar ontwikkelingsgerichte zorg wordt geboden. Cliënten dragen zoveel mogelijk zelf hun steentje bij en proberen nieuwe vaardigheden aan te leren.

Het Hoekpunt

Onder de Rozenhoek bevindt zich dagbesteding het Hoekpunt. Het Hoekpunt heeft een eigen webshop waar de gemaakte creaties van de deelnemers verkocht worden!

Bekijk de webshop

Omgeving

De Rozenhoek staat midden in een bestaande wijk van Bergschenhoek. Het is vlak bij de winkels. Een paar kilometer verderop vind je een andere woning van Sprank: de Handpalm in Berkel en Rodenrijs.

De Handpalm

Leer de bewoners beter kennen in dit leuke artikel over de Rozenhoek

Er is goede communicatie met ons als verwanten

- Vader van een bewoner

Meer weten?

Wil je meer weten over De Rozenhoek of Stichting Sprank? Of wil je meer informatie over wonen op de Rozenhoek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Bel ons direct:
088 – 007 07 00

Stuur een e-mail:
info@stichtingsprank.nl

of stuur een bericht via het
contactformulier

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan