| Home > Locaties > Bergschenhoek – De Rozenhoek

Bergschenhoek – De Rozenhoek

Bel locatie: (088) 007 08 91

In De Rozenhoek in Bergschenhoek wonen 24 mensen in vier verschillende groepen. Ze bewonen een eigen studio. Op de begane grond is dagbesteding het Hoekpunt. Daar gaan veel bewoners door de week naartoe.

Bewoners
Aantal:   24
Leeftijd: ca. 20-80 jaar

Laan der Vrijheid 44, 2661 HH Bergschenhoek (plan route)

Beschikbare plaatsen:
1 zit/slaapkamer vrij

De Rozenhoek ging open in 2013. De bewoners hebben een eigen studio met badkamer. Ook is er voor elke groep een woonkamer, keuken en balkon. Er is een zit/slaapkamer vrij op de 1e etage. Neem contact met ons op voor meer informatie en een intakegesprek.

Zorg aanvragen

Zorg

Sprank geeft op De Rozenhoek woonbegeleiding. De begeleiders kunnen goed zorgen voor mensen met beperkingen. Bijvoorbeeld autisme, Down en epilepsie.

Zorgvisie van Sprank

De Rozenhoek staat midden in een bestaande wijk van Bergschenhoek. Het is vlak bij de winkels.

Locatie in Berkel en Rodenrijs

Er is goede communicatie met ons als verwanten

- Vader van een bewoner

Is er nog plaats?

Er is een zit/slaapkamer vrij op de 1e etage van de Rozenhoek. Wil je meer weten over de zorg die we hier kunnen bieden? Vul dan onderstaand formulier in. De consulent Advies en Bemiddeling belt u zo snel mogelijk terug.

Wil je meer weten over De Rozenhoek en/of Stichting Sprank?