Lees het verhaal van Dorien

Dorien Steensma is persoonlijk begeleider in Zwolle en vertelt over haar werk:

“Ik vind het bijzonder dat je in de thuissituatie van iemand anders aan het werk bent. Het is mijn werk, maar voor bewoners is het hun thuis. Het is speciaal om zo dicht bij de bewoners te mogen staan.”

Het samen genieten van de mooie momenten in het leven, maar ook het samen delen van moeilijke momenten. Ik laad er echt van op. Ze geven zoveel liefde terug. Dat geeft mij energie en voldoening.

Ik kan zo trots zijn op hoe bewoners in het leven staan. Bijvoorbeeld als iemand het moeilijk vind om zijn gevoelens te uiten, en toch naar je toe komt omdat ie ergens mee zit! Het is waardevol om te werken bij een christelijke organisatie. Als bewoners vragen hebben over het geloof, kunnen we daar in openheid over praten.

Sprank is een fijne organisatie om te werken. Je wordt goed gefaciliteerd en kunt terugvallen op de coördinerend begeleider en de sectormanager. Dat is heel fijn. Ik had laatst een lastige casus, en de manager vroeg aan mij, hoe gaat het eigenlijk met jou? Slaap jij er nog wel van? Dat is echt betrokkenheid.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan