Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Sprank en haar cliënten. Helaas hebben we niet altijd de middelen om iedere cliënt veel individuele aandacht te geven, daarom zijn vrijwilligers enorm belangrijk. Ze geven onze zorg nét een beetje extra. Helpt u ook mee?

Onze clienten met een verstandelijke beperking / handicap kunnen de hulp van vrijwilligers goed gebruiken

Een zinvolle taak
Als vrijwilliger bij Sprank helpt u verstandelijk gehandicapten (wij spreken van mensen met een verstandelijke beperking). Een zinvolle vrijetijdsbesteding dus, die veel voldoening geeft. U doet een nieuwe ervaring op, het verbreedt uw blik en u krijgt veel waardering!

Wat past bij u?
Er is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij u past.

• Vrijwilliger praktische hulp: Steekt u graag de handen uit de mouwen in en om het huis? Voor praktische klussen zijn helpende handen zeer gewenst.
  • Locatievrijwilliger: Vindt u het leuk om op een vaste locatie activiteiten met een groep te doen? Dan is locatievrijwilliger iets voor u.
  • Maatje: Als maatje bent u gekoppeld aan een vaste cliënt/bewoner en trekt u daar regelmatig mee op.
  • Oproepvrijwilliger: Bent u flexibel en wilt u af en toe bijspringen? Ook oproepvrijwilligers zijn van harte welkom!

Meer informatie?
Lees het vrijwilligersbeleid van Sprank.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vrijwilligers@stichtingsprank.nl

Doet u mee?
U kunt zich via een online formulier direct aanmelden als vrijwilliger.   >> Aanmelden